Ironclad показали на виставці Зброя та Безпека в Києві

Ironclad показали на виставці Зброя та Безпека в Києві

На виставці "Зброя та безпека-2021" проект Roboneers, компанії Global Dynamics, показав наземний роботизований комплекс Ironclad, розроблений спеціально для виконання задач в екстремальних кліматичних умовах.

Комплекс оснащений дистанційно керованим бойовим модулем Шабля з універсальною базою для встановлення кулеметів різного типу.

Перевагами платформи є висока прохідність та дальність роботи до 130 км. 

Сам комплекс може працювати як окрема одиниця, так й інтегруватися з різними системами розвідки, безпілотними системами та технікою.

тестування прохідності Ironclad

На стенді також були присутні наші партнери з Харкова та Львова, які представили свої розробки.

Проект SeiStone, розроблений командою з Харкова, призначений для дистанційного виявлення переміщення живої сили та техніки. Розвідувально-сигнальний комплекс SeiStone може малювати доріжку з часом та напрямком об’єктва в режимі реального часу.

Колеги зі Львова представили систему збору, обробки та використання інформації на тактичному рівні - Outpost system. Ця система ситуаційної обізнаності охоплює процеси розвідки, відображення на карті власних сил, союзників та противника, можливість обміну тактичними повідомленнями.

Представлені розробки можуть бути використані як окремо, так й інтегруватися між собою та зовнішніми системами, тим самим забезпечуючи ефективне та якісне виконання поставлених задач перед взводом чи ротою, одночасно мінімізуючи ризики для особового складу.